top of page

OM OSS

Nordiska Bokgrossisten är en grossist som lagerför och säljer engelska böcker och nonbooks (pennor, spel, anteckningsböcker m.m.). Vi har vårt kontor och lager i Speed Groups lokaler i Rosersberg, där även Bonnier, Norstedts m.fl. har sina böcker. Vårt erbjudande är ett säljande sortiment till rätt priser och med snabba leveranser.

Vi kan leverera olika typer av lösningar för att hantera dina inköp, alltifrån beställning via handdatorer eller e-post till att vi månatligen skickar nyhets- och topplistor till dig med ett sortiment som gör att du alltid har rätt titlar på plats.

Kontakta oss för att höra hur vi kan leverera böcker till dig!

Böcker på engelska

Det engelska sortimentet köps in från de största förlagen i Storbritannien och USA och omfattar ca 1 500 säljande titlar, både i pocket och större format. De engelska titlarna visas i Bokinfo, där man även kan beställa direkt till oss.

Speed_Sthlm_090621-9-2000x1334.jpg

Non-books

Vi har ett växande sortiment av s.k. non-books som passar perfekt i en bokhandel,  t.ex. kollegieblock, anteckningsböcker, pennor, kritor, spel, läsglasögon, kortlekar, bokmärken och påsar.

bottom of page